IVER

O NAMA

Firma IVER osnovana je 2000-te godine kao mala porodična radionica proizvodnje sedišta i naslona za školske stolice.

Kako se proizvodnja usavršavala i kako su se sticali novi kontakti tako je i paleta proizvoda koji se proizvode dobijala na svojoj širini. Uvodili smo postepeno proizvodnju klupa, stolica, tabli za košarku, klupa za svlačionice, švedskih klupa, ripstola, ormara, katedri, zelenih i belih tabli…

Danas se možemo pohvaliti da smo u mogućnosti opremiti jednu školu od poda do krova sa nameštajem i nastavnim sredstvima, kancelarijskim nameštajem kao i opremom za fiskulturne sale i svlačionice. Kod nas možete nabaviti i vannastavna sredstva poput kancelarijskog materijala (hemijske, papir, markeri..), hemija za održavane škole, a ako imate potrebu za kuhinjskim elementima u školskoj kuhinji bavimo se i nihovom proizvodnjom. Sarađujemo sa firmama koje održavaju stolariju te možemo da obezbedimo servis prozora i vrata, uraditi hoblovanje parketa u učionicama i fiskulturnoj sali.

Specijalizovani smo za kompletno opremanje i održavanje škola tako da samo jednim pozivom naših telefona možemo obezbediti da dobijete sve potrebno za kvalitetno obavljanje nastave.

Naša proizvodnja je bazirana i okrenuta ka kupcima ili tačnije svaki proizvod možete personalizovati po Vašem nahođenju u pogledu boja, dimenzija, izgleda…

Na zahtev izlazimo na teren vršimo merenje i u najkraćem mogućem roku sačinjavamo ponudu.

Trudimo se maksimalno da zadržimo kvalitet koji je postavljen na visok nivo i što je zapravo odlika i nešto po čemu smo prepoznatljivi u svetu školskog nameštaja.

Možemo se pohvaliti time da naše bele i zelene table za pisanje kao i ploče za školsku klupu od medijapana sa ultraplastom imaju izrazito dugačak vek trajanja koji premašuje 10 godina (ovo se ne odnosi na fizička oštećenja), metalna konstrukcija svih proizvoda je sa cevima koje imaju debljinu zida od 1,5mm do 2,2mm što takođe karakteriše veliki životni vek metalnih konstrukcija koje proizvodimo.

Veliku pažnju posvećujemo detaljima i upotrebnoj vrednosti kao i ergonomiji tako da se sa našim proizvodima nastava može odvijati na najvišem nivou i po najvećim standardima koje današnje školstvo zahteva.

Scroll to Top